december, 2019

15dec11:00 am5:00 pmAward Winners Encore ScreeningsAnchorage Museum AuditoriumEvent Type :Documentary

Tickets

No ticket needed

Event Details

encore screenings of many of the award winners, which will roll non-stop from 11am until 5pm at the Anchorage Museum at Rasmuson Center today. (Times are approximate but should be within 5 minutes.)

11:00 – ATTLA (Documentary feature) 60 min.

12:00 – The Naughty List (Made in Alaska Narrative short) 7 min.

12:07 – Games of Survival: A Culture Preserved in Ice (Made in Alaska Documentary short) 17 min.

12:24 – Mountain Valley: The Earthquake (Animated short) 3 min.

12:27 – Class Act: Dance Hall Divas (Documentary short) 34 min.

1:00 – Madame (Narrative short) 23 min.

1:23 – Kifaru (Documentary feature) 82 min.

2:45 – How to Say Goodbye (Made in Alaska Narrative short) 6 min.

2:51 – Let the Blonde Sing (Made in Alaska Documentary short) 13 min.

3:04 – The Phantom 52 (Animated short) 8 min.

3:12 – Tungrus (Documentary short) 13 min.

3:25 – Touchscreen (Narrative short) 15 min.

3:40 – Those Who Remained (Narrative feature) 84 min.

5:05 – END

No tickets needed. Just come down to the Museum and enjoy all these amazing films from this year’s festival.

Showtime

Sun, Dec 15, 2019 11:00AM

Anchorage Museum Auditorium

X